Monday, February 28, 2011

Sample Wedding Ceremony Spanish

Briochettes appetizing apricots stuffed with Roquefort Papillon




For the contest organized by Roquefort Papillon (feel free to visit the site there are some very good recipes ; click HERE ) and 750 gr j'ai pensé à l'alliance des fruits secs et de ce délicieux fromage . J'ai choisi de farcir les abricots secs (sans conservateurs tant pis pour la couleur mais tant mieux pour le goût ) avec du roquefort et de les "emprisonner" dans de une pâte briochée ... Pour l'apéritif , les briochettes , tièdes sont très parfumées et le mariage des 3 saveurs est extra , j'ai beaucoup aimé et je n'étais pas la seule !!



pour une vingtaine de briochettes :

pâte brioche :
15 g fresh yeast
15 cl
warm milk 250 g flour
20 grams of sugar
5rgr
fine salt 40 g butter, softened

20 dried apricots 100 grams of Roquefort Papillon

In the bowl, dilute the yeast with the milk then put all the ingredients, knead for 7 / 8 minutes to obtain a smooth paste. Let rise for 40 minutes protected from drafts. Open
dried apricots in thickness, cram them with Roquefort. Take a small ball of dough and flatten the place the apricot in the center and cover the dough. Form a ball and return them on a baking sheet lined with parchment paper. Let rise 30 minutes. Brush with egg diluted with a little milk to make them more brilliant. Bake 15 minutes.
Eat warm not to burn yourself with hot Roquefort.



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