I offer for Valentine's salmon tartare with apple granny smith. This tartare is seasoned just before serving with a combination of soy sauce and rice vinegar. It is very fragrant, cucumber and green apple to add a touch tartar very nice very appreciated. This recipe is from the book of Fumiko.
for 4 people: 200 gr
of salmon flesh
20 grams of apple granny smith
1 / 4 cucumber
2 stalks chives
2 tablespoons tablespoon olive oil
2 tbsp soy sauce
2 tbsp rice vinegar sea salt
lemon to serve
Cut the salmon meat into small 1 cm cubes aside. Keep cool. Peel the apple, cucumber, cut into small cubes. Mix dans un bol les dés de pomme , de concombre , le saumon , la ciboulette , l'huile d'olive , la sauce soja et le vinaigre de riz . Salez .
Servez sans attendre avec du citron et du pain grillé.
La recette prévoyait de l'oignon rouge mais je l'ai oublié alors j'ai préféré ne pas le mettre en écrivant la recette ne sachant pas le goût qu'il apporterait .
0 comments:
Post a Comment